U kunt Dansk Veranda gemakkelijk zelf monteren of laten plaatsen!

Dansk Veranda

Tijdloze vormgeving...

Deens Design staat voor tijdloze en eerlijke producten. Gemaakt met duurzame en recyclebare materialen. Functioneel in gebruik en onverwoestbaar. Dat is precies wat Dansk Veranda zo typisch Deens maakt.

Veranda’s van Dansk Veranda gaan een levenlang mee. U beleeft dankzij de veranda veel meer outdoor plezier, u kunt onafhankelijk van de weers- omstandigheden genieten van het buitenleven. Met een veranda bent u beschut tegen kou, regen en sneeuw. Dansk Veranda’s kenmerken zich door het tijdloos ontwerp. Deens Design staat sowieso internationaal bekend om haar autenthieke, oorspronkelijke en tijdloze vormgeving. Wist u trouwens dat de uitvinder van aluminium ook een Deen was? Hans Christiane Ørsted vond het uit in 1824. Dansk Veranda brengt het allerbeste samen!

Het echte genieten kan beginnen. 'Gå nyde', zoals we in Denemarken zeggen!

tijdloos
eerlijk
Dankzij het autentieke en tijdloze ontwerp van Danks Veranda, kun u onbeperkt genieten!Alle onderdelen van Dansk Veranda worden duurzaam verkregen. Zowel de profielen aluminium als het glas zijn 100% recyclebaar.
duur-
zaam
levens-
lang
De profielen zijn van onverwoestbaar aluminium. Het glas is gehard. De wieltjes van onverslijtbaar polyamide.Met een Dansk Veranda bent u verzekerd van de beste materialen, die een levenlang meegaan.

 

Deens Disgn met Hollandse prijzen!